Замовити дзвінок

Відправити заявку
Каталог
Меню

Новини компанії

← Повернутися назад

Чутливі датчики тонкодисперсного пилу

03.06.2018
Чутливі датчики тонкодисперсного пилу

Тонкодисперсний пил, що утворюється при подрібненні сировини на виробництвах і не осідає в повітрі, стає одним із найнебезпечніших факторів забруднення атмосфери. Датчики, які попереджають наявність цього негативного елемента, стають невід'ємною частиною комплектації приміщень. Новинки вимірювального обладнання Aquatherm Moscow представляє компанія Simens.

Нова лінійка датчиків тонкодисперсного пилу (моделі QSA2700D/QSA2700/AQS2700) розроблена для моніторингу повітря всередині приміщень. Обладнання особливо чуйно реагує на частинки пилу PM2,5 та PM10 і може успішно застосовуватися в житловому та офісному просторі. 

В основі роботи датчиків лежить метод розсіювання світлових променів. Пил перешкоджає проникненню світлового потоку, і датчик, реагуючи на нестачу освітлення, подає сигнал, пропорційний до рівня забруднення повітря. Прилади QSA2700 і QSA2700D відрізняються точністю даних - вони реагують на частинки пилу PM2,5, розміром від 0,3 до 2,5 мікрон, а також PM10 - від 0,3 до 10 мікрон з вихідним сигналом DC 0 ... 10В і Modbus. 

Інтелектуальні технології Siemens мають на увазі енергозберігаючий режим роботи дисплея приладу - обладнання реагує на наявність/відсутність людей у ​​приміщенні, коригуючи відповідно до цього частотність вимірювання. Термін експлуатації датчиків продовжують змінні модулі детекторів. Їх рекомендується міняти один раз на 1-3 роки, при цьому процедура аналогічна заміні батарейки.

Монтаж вимірювальних приладів здійснюється на будь-якій стіні, на висоті 1,2-1,5 м, в місцях, що добре провітрюються, не схильних до впливу прямих УФ-променів. Сучасна екологічна ситуація змушує багатьох звертати особливу увагу на якість повітря. Представлене на Aquatherm Moscow обладнання дозволяє контролювати дотримання допустимого рівня викидів в атмосферу, піклуючись, таким чином, про здоров'я людини.

Щоб нічого не пропустити, Ви можете підписатися на розсилку новин, для цього просто натисніть на кнопку нижче!

RSS стрічка новин
Кошик товарів